Religieuzen uit Stede Broec

Jan Windt is ten behoeve van de werkgroep 'Jaarboek' op zoek naar levensverhalen van religieuzen uit Stede Broec, foto's, gegevens over de plaats en de datum van geboorte, de namen van de vader en de moeder, de studiejaren en de plaats waar men studeerde, de datum en de plaats van de inwijding, de datum en de plaats van de eerste Heilige Mis, de plaatsen waar men werd aangesteld, briefwisselingen, anekdotes, dagboeken, bidprentjes, de overlijdensdatum en plaats, de naam van de congregatie/kloosterorde en verder alles wat u zich herinnert bij dit onderwerp. Als u op de volgende link klikt vindt u een overzicht van de ons bekende gegevens. Mocht u aanvullingen en/of verbeteringen aangebracht willen zien, neemt u dan alstublieft contact op met Jan Windt.
Verder kan Jan iemand gebruiken die hem helpt de gegevens te verzamelen en te ordenen.
Jan Windt (0228-515951, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Geschiedenis van Stede Broec

Geschiedenis van Stede Broec

Samengesteld uit de dorpen Bovenkarspel, Grootebroek en Lutjebroek wordt de naam Broek al in de 7e eeuw genoemd in oude boeken...

G08 onderkomen obs

Adres

Pand vereniging:

Zesstedenweg 227
1613 JE te Grootbroek

Postadres

Gerard Poelwijk
Zuiderdijk 3
1611 MC Bovenkarspel
0228-518279


Social