Jaarboeken 2015 zijn bezorgd

Alle leden van "Oud Stede Broec" krijgen de komende dagen weer het jaarboek overhandigd. Een schitterend naslagwerk met uiteenlopende onderwerpen uit onze lokale geschiedenis. Alleen dit boek is zo'n lidmaatschap al waard.

Wie wel het boek wil, maar niet het lidmaatschap, betaalt een paar euro meer, bijvoorbeeld bij Bruna in Streekhof of bij penningmeester Ria Botman (zie voor contactgevens deze site). Ook tijdens onze exposities bieden we onze jaarboeken te koop aan. Wie direct lid wordt, krijgt gelijk de lidmaatschapskorting.

Voordat de ruim 930 leden het boek in hun bezit hebben, moet er veel werk worden verzet. Natuurlijk heeft de redactie er weer vele uren van inspanning opzitten. Maar ook

het verzendklaar maken van al die boeken is een flinke klus. Diverse leden zetten zich vrijwillig in om dit mogelijk te maken. Naast mijn grote dank aan de redactie, ook dank voor de ploeg inpakkers en bezorgers van ons jaarboek 2015. Goed werk, mensen!

Wim Kersten, voorzitter

Geschiedenis van Stede Broec

Geschiedenis van Stede Broec

Samengesteld uit de dorpen Bovenkarspel, Grootebroek en Lutjebroek wordt de naam Broek al in de 7e eeuw genoemd in oude boeken...

G08 onderkomen obs

Adres

Pand vereniging:

Zesstedenweg 227
1613 JE te Grootbroek

Postadres

Gerard Poelwijk
Zuiderdijk 3
1611 MC Bovenkarspel
0228-518279


Social