Extra jubileumavond KaaBee in 'De Paus' gaat door!

Nadat de kaarten voor de eerste jubileumavond met KaaBee in een mum van tijd waren uitverkocht, hebben we gekeken naar de animo voor een tweede avond. Die bleek ruim voldoende. Dit betekent dat de extra voorstelling op 20 oktober doorgang vindt! Op zit moment zijn er nog kaarten beschikbaar voor leden. Zolang de voorraad strekt. Bestellen kan via tfn 0228-511501, of met een email naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

(Oorspronkelijke tekst) Het ophalen van toegangsbewijzen door leden in ons pand Z227 ging snel. Binnen anderhalf uur waren alle 220 kaartjes voor de jubileumavond met het KaaBee cabaret vergeven. Spijtig voor degenen die misgrijpen. Maar zoals in de uitnodiging staat vermeld, is er mogelijk een herkansing. Ons plan is om een tweede avond te organiseren. En wel op vrijdag 20 oktober 20.00 uur. Let op: de avond gaat alleen door bij voldoende belangstelling! Hou deze website in de gaten om te controleren of de extra jubileumavond doorgang vindt.

Geschiedenis van Stede Broec

Geschiedenis van Stede Broec

Samengesteld uit de dorpen Bovenkarspel, Grootebroek en Lutjebroek wordt de naam Broek al in de 7e eeuw genoemd in oude boeken...

G08 onderkomen obs

Adres

Pand vereniging:

Zesstedenweg 227
1613 JE te Grootbroek

Postadres

Gerard Poelwijk
Zuiderdijk 3
1611 MC Bovenkarspel
0228-518279


Social