In memoriam: Hans Fit

Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van Hans Fit. Afgelopen zomer heeft hij afscheid moeten nemen van zijn echtgenote Leny. Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn kinderen, kleinkinderen en familieleden.

Hans heeft zich de afgelopen jaren een actieve vrijwilliger voor de Historische Vereniging Oud Stede Broec getoond. Zo was hij enkele malen lid van de kascontrolecommissie voor de vereniging. Ook was hij inzetbaar voor allerlei ondersteunende diensten, zoals inpakken en rondbrengen van de jaarboeken, assisteren bij de grote familiefototentoonstelling in Het Streekhof (kort na het overlijden van Leny) en voor diverse werkzaamheden in ons pand aan de Zesstedenweg 227. Hulp nodig tijdens Open Monumentendag? Eén telefoontje en hij kwam!

In het gedicht boven de familieadvertentie staat terecht: "Wat is echt en wat is leven als het over liefde gaat?" (Lars v.d. Werf). Van buiten toonde Hans zich flink, onder het motto: "Het leven gaat door!"
Hans zette zich voor ons in met hart en ziel en dat maakte hem tot een onmisbare vrijwilliger. We zullen hem missen.

Wij wensen zijn kinderen en familie veel kracht en sterkte.

Namens het bestuur van de Hist. Ver. "Oud Stede Broec"
Wim Kersten, voorzitter.

 

Geschiedenis van Stede Broec

Geschiedenis van Stede Broec

Samengesteld uit de dorpen Bovenkarspel, Grootebroek en Lutjebroek wordt de naam Broek al in de 7e eeuw genoemd in oude boeken...

G08 onderkomen obs

Adres

Pand vereniging:

Zesstedenweg 227
1613 JE te Grootbroek

Postadres

Gerard Poelwijk
Zuiderdijk 3
1611 MC Bovenkarspel
0228-518279


Social