Interactieve speurtocht rond de Kolk

Een leuke èn leerzame speurtocht die u via het Oranje Nassaupark, Broekerhaven en de Kolk langs de historische bezienswaardigheden van dit gebied brengt.

qr kolkOm deze tocht te kunnen wandelen (of fietsen, als u dat liever doet) heeft u een app nodig, ActionBound genaamd. U kunt deze gratis downloaden in de App Store of de Google Play Store. Downloaden van de app kan ook door onderstaande QR-code te scannen. Eventueel is de speurtocht ook op de desktop te bekijken. U kunt dan ook de vragen beantwoorden. Maar uiteraard is het dan niet mogelijk om daadwerkelijk de route te wandelen. Ga naar: https://en.actionbound.com/bound/Nassaupark  Vervolgens kunt u de route ‘wandelen’ door locaties aan te klikken.

De Route

Startpunt is het parkeerterrein Nassaupark. Als u hier bent aangekomen, open dan de app ‘ActionBound’ op uw smartphone en zoek de Bound die u wilt gaan wandelen/fietsen via de functie ‘Vlakbij’. Er verschijnt en kaart met enkele ‘Bounds ‘ in de buurt. Klik vervolgens op het symbool dat op het parkeerterrein is geplaatst. U kunt beginnen.

Lopend duurt de route ongeveer een uur.

plattegrond speurtocht kolk

Geschiedenis van Stede Broec

Geschiedenis van Stede Broec

Samengesteld uit de dorpen Bovenkarspel, Grootebroek en Lutjebroek wordt de naam Broek al in de 7e eeuw genoemd in oude boeken...

G08 onderkomen obs

Adres

Pand vereniging:

Zesstedenweg 227
1613 JE te Grootbroek

Postadres

Gerard Poelwijk
Zuiderdijk 3
1611 MC Bovenkarspel
0228-518279


Social